Новини

Електроенергія дешевша та якісне обслуговування: Миколаївська компанія «ВІМК» розповідає про свої переваги для бізнесу

18/02/2021

Електроенергія дешевша та якісне обслуговування: Миколаївська компанія «ВІМК» розповідає про свої переваги для бізнесу – ТОВ «Енергія ВІМК» (раніше «Миколаївська енергетична компанія») – енергетична компанія, що займається постачанням електричної енергії непобутовим споживачам. Компанія створена у 2018 році та вже півтора роки надає свої послуги по всій Україні.

Два роки тому, коли було запущено новий ринок електроенергії, компанія була однією з перших у Миколаєві, хто отримав ліцензію на продаж електричної енергії, і почав укладати договори з усіма генеруючими компаніями.

«Наша роль бути провідником змін, спонукати до дій та розвитку – як у плані виробництва, так і у плані культури енергоспоживання. Ми проводимо світ у рух – ми даємо йому розвиток; мовою дії, заклику, прикладу», – каже керівник фірми Олександр Дацко про місію ТОВ «Енергія ВІМК».

На сьогоднішній день компанія має понад 500 споживачів, 200 з яких по всій Україні. Споживачі різні, починаючи від ФОПів, до промислових заводів – миколаївський «Епіцентр», Баштанський сирзавод. У планах у компанії вихід на міжнародний рівень.

Найбільшим пріоритетом для компанії є побудова довгострокових та надійних стосунків із усіма клієнтами. ТОВ «Енергія ВІМК» пропонує досить вигідні умови співпраці з постачання електричної енергії для юридичних осіб та підприємств.

  • За кожним споживачем закріплений окремий менеджер;
  • робота 24/7 та надання будь-яких консультацій щодо підключення, тарифів та в цілому з усіх питань, що стосуються електроенергії;
  • конкурентні та вигідні тарифи;
  • зручні умови оплати (оплата за фактом або підекадна оплата протягом місяця, якщо це велике споживання).